اگر به خانه هوشمند و یا هوشمند سازی ساختمان ها علاقه مند هستید، این وبلاگ را دنبال نمایید.

۵ مطلب در دی ۱۴۰۰ ثبت شده است

خانه هوشمند چگونه کار میکند

خانه هوشمند امید به زندگی را تغییر خواهد داد. در واقع خانه های هوشمند سبک زندگی خاصی را برای انسان مدرن تعریف می کنند. زندگی در فضایی که همه اجزا و ابزار آن به هم مرتبط هستند. و هوش مصنوعی در بستر فضای آنلاین، مدیریت امور؛ و شما می توانید در محیط امن تر، جذاب تر و در دسترس تر زندگی کنید.

خانه هوشمند چیست؟

به زبان ساده، خانه هوشمند خانه ای است که تمام یا اکثر دستگاه های آن به اینترنت متصل هستند و می توان از طریق این فضا مدیریت کرد. این فناوری برای چندین دهه مورد استفاده قرار گرفته است. اما امکانات و شیوه های کار آن در دهه اخیر و با رشد فناوری ها، وسایل ارتباطی و ارتباطی پیشرفت زیادی داشته است. این روزها ابزارهای زیادی برای توسعه خانه های هوشمند طراحی و ساخته می شوند. هر کدام ویژگی های منحصر به فردی دارند.

با چند مثال ساده می توانیم فضای خانه هوشمند را بهتر درک کنیم. اولین مثال را به موضوع مدیریت انرژی اختصاص می دهیم. مصرف انرژی ساختمان یک عامل مالی مهم در هزینه های ماهانه و سالانه است. گجت های خانه هوشمند می توانند در این زمینه بسیار موثر باشند. این ابزارها به کولرهای گازی (گرمایش و سرمایش) کمک می کنند تا کارایی بهتر و مصرف انرژی کمتری داشته باشند. در واقع با ترموستات محیطی و اتصال به اینترنت می توانید دمای ساختمان را از طریق گوشی هوشمند خود کنترل و مدیریت کنید. این کار از راه دور نیز امکان پذیر است. این به شما امکان می دهد دمای محیط را در سطح مورد نظر حفظ کنید.

 

خانه هوشمند چگونه کار میکند؟

پس از آشنایی با قابلیت های مختلف خانه هوشمند، اکنون به این سوال پاسخ می دهیم که خانه هوشمند چگونه کار می کند. خانه هوشمند را می توان به عنوان یک شبکه سه لایه در نظر گرفت.

پیچیدگی های فنی طراحی و اجرای خانه هوشمند را کنار بگذارید. ما می توانیم در مورد چگونگی کارکرد آن به زبان ساده تر صحبت کنیم.

خانه های هوشمند ترکیبی از اتصال اینترنت بی سیم یا سیمی قوی، نرم افزار مدیریت خانه هوشمند، وسایل برقی و الکترونیکی خانگی، سنسورها و ترموستات ها و سایر جزئیات کوچک هستند. هر دستگاه الکترونیکی، از قهوه ساز گرفته تا یخچال و سینمای خانگی، می تواند به یک سیستم خانه هوشمند متصل شود که دارای قلب تپنده و نرم افزار نصب شده بر روی گوشی های هوشمند است.

اولین لایه

ما این لایه را رابط کاربری نامیدیم و شامل تجهیزاتی است که کاربر می تواند با آن عملیات کنترلی مورد نیاز را انجام دهد. این لایه می تواند شامل سوئیچ های کنترل محلی، نرم افزار کاربردی خانه هوشمند و سنسورهای کنترل باشد.

این لایه تنها لایه ای است که کاربر به طور مستقیم با آن در تعامل است. با این حال، در برخی موارد، کاربر ممکن است در تماس مستقیم با سنسورها نباشد. به کمک این لایه، کاربر قادر خواهد بود نیازهای خود را برای یک خانه هوشمند بیان کند. دستوراتی مانند روشن یا خاموش کردن لامپ یا سایر وسایل الکتریکی.

دومین لایه

این لایه رابط بین لایه کاربر و دستگاه است. این لایه دستورات شما را به لایه تابع منتقل می کند. این لایه به طور کلی شامل یک دستگاه رابط به نام کنترل کننده مرکزی است. با این حال، در برخی از سیستم ها، دستگاه کنترل مرکزی حذف شده است و بستر اینترنت به عنوان یک لایه رابط عمل می کند.

سومین لایه

لایه آخر معمولا از رله ها، شیرهای برقی و .. تشکیل شده است که این دستگاه ها با عملکرد خود دستورات شما را انجام می دهند. به عنوان مثال، هنگامی که می خواهید سیستم سرمایش یا گرمایش را راه اندازی کنید، شیر برقی این کار را برای شما انجام می دهد.

همچنین مثلاً برای روشن یا خاموش کردن لامپ یا وسایل الکتریکی دیگر، رله باید قطع یا وصل شود. اکنون به این سوال پاسخ داده ایم که خانه هوشمند چگونه کار می کند.

به طور خلاصه، زمانی که درخواست خود را از طریق اپلیکیشن یا با کمک سوئیچ های کنترل محلی ارسال می کنید، این دستور به کمک لایه رابط به لایه عملکردی منتقل می شود و عملیات درخواستی انجام می شود. فرآیندی که می خواهید می تواند شامل روشن یا خاموش کردن هر بخشی از سیستم خانه هوشمند باشد.

مزایا ساختمان هوشمند چیست؟

کارایی

با لمس یک دکمه یا یک برنامه تلفن همراه، می توانید چندین دستگاه یا سیستم را کنترل کنید. با دستگاه های هوشمند امروزی می توانید سرما و گرمای محیط را کنترل کنید. چراغ را با یک کلیک در هر نقطه از خانه خود روشن یا خاموش کنید. این نه تنها یک روش موثر است، بلکه به شما در صرفه جویی در مصرف برق نیز کمک می کند. تا از یک زندگی ساده و راحت نهایت لذت را ببرید.

 

راحتی و آسایش بیشتر

اولین هدف ساختمان های هوشمند افزایش آسایش و رفاه ساکنین است. دنیای مصرف‌کننده مدرن استفاده از هر چیزی را به نفع تجمل تشویق می‌کند. فناوری یکی از مظاهر مدرن این جهان است. هوشی فراتر از آنچه می توانید تصور کنید بسازید. آنها راحتی، تجمل و راحتی را برای شما به ارمغان می آورند.

اگر قبلاً با خانه هوشمند آشنا نیستید؛ احتمالاً از ویژگی هایی که این سیستم ارائه می دهد شگفت زده خواهید شد. ساختمان هوشمند سبک زندگی شما را تغییر می دهد. شما می توانید تقریباً هر چیزی را در خانه هوشمند خود از دور و نزدیک کنترل کنید. برای مثال می توانید از طریق تلفن همراه و با اتصال به شبکه، چراغ ها و سیستم گرمایش و سرمایش منزل خود را تنظیم کنید.

همچنین می توانید اقدامات خاصی را برای انجام برخی از فعالیت های معمول تعریف کنید. برای مثال، کتری برقی را طوری تنظیم کنید که به طور خودکار در ساعت هفت و سی و پنج دقیقه صبح روشن شود. علاوه بر این، یک سیستم ساختمان هوشمند می تواند به طور هوشمند به عوامل مختلفی پاسخ دهد. به عنوان مثال، میزان نور در چراغ ها را می توان بر اساس میزان نور محیط کم یا زیاد کرد. به طوری که نور محیط همیشه در حد مشخصی تنظیم می شود.

 

حفاظت

ساختمان هوشمند فقط انجام برخی فعالیت های ساده و جذاب نیست. این روش می تواند برای امور مهم تری مانند افزایش امنیت ساختمان موثر باشد. دوربین های مداربسته، قفل های هوشمند، سیستم های کنترل تردد، سیستم های دزدگیر که هنگام باز و بسته شدن در و ... از جمله موارد مهمی هستند که می توانند امنیت منزل شما را به کمک خانه هوشمند افزایش دهند. به عنوان مثال، تصور کنید که می توانید در را با تلفن همراه از راه دور قفل یا باز کنید.

اما این تنها ویژگی امنیتی سیستم ساختمان هوشمند نیست. اما بر اساس خلاقیت های مختلف، می توانید از آن برای اهداف مختلف استفاده کنید. اعلام حریق، زلزله، نشت گاز و ... از مواردی است که امنیت خانه های هوشمند را افزایش می دهد.

 

صرفه جویی در هزینه

هزینه های انرژی در سراسر جهان بالاست. این تعداد روز به روز در حال افزایش است. به طوری که می توان یکی از هزینه های اصلی هر خانه را قبض های مختلف در نظر گرفت. مصرف انرژی در ایران، البته تا چند سال پیش کم. اما این روزها با حذف یا کاهش یارانه های دولتی بسیار افزایش یافته است. یک سیستم ساختمان هوشمند با کمک چراغ ها و ترموستات های هوشمند می تواند در هزینه های انرژی بسیار صرفه جویی کند. برای مثال تصور کنید به جای روشن کردن کولر در طول روز که در خانه نیستید. آن را تنظیم کنید تا یک ساعت قبل از بازگشت روشن شود.

نکته بسیار مهمی که می تواند در هوشمندسازی ساختمان به شما کمک کند نصب آنتن مرکزی است که در مطالب قبلی در مورد مزایای آنتن مرکزی در ساختمان های بزرگ بسیار بحث شده است. اگر هنوز فکر می کنید که هوش ساختمانی مزایای زیادی به شما ارائه نمی دهد. پیشنهاد می کنیم به سایر مقالات سایت خانه هوشمند مبنا مراجعه کنید.

۳۰ دی ۰۰ ، ۱۷:۱۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
خانه هوشمند

پروتکل خانه هوشمند چیست

در این مقاله به معرفی پروتکل های ارتباطی خانه هوشمند می پردازیم. دامنه پروتکل های ارتباطی بسیار گسترده است. بنابراین، در مقاله ما مهمترین انواع را در نظر خواهیم گرفت.

در ادامه ابتدا به ارائه تعریفی جامع و کامل از پروتکل می پردازیم و سپس به معرفی و مقایسه پروتکل های مختلف مورد استفاده در خانه هوشمند می پردازیم.

پروتکل (Protocol) چیست؟

به زبان ساده، یک پروتکل زبان ارتباطی بین گره های مختلف یک شبکه است. تجهیزات مورد استفاده در شبکه برای ارتباط با یکدیگر از اصول و استانداردهای خاصی پیروی می کنند. بیشتر فعالیت های شبکه به تبادل اطلاعات بین دستگاه های مختلف بستگی دارد.

صرف نظر از ساختار شبکه ای که دستگاه به آن متصل است. برای برقراری ارتباط بین دو گره در یک شبکه، لازم است که هر دو زبان یکدیگر را درک کنند. بنابراین، یک پروتکل استانداردی برای ارتباط بین گره های مختلف در یک شبکه است.

معرفی انواع پروتکل های خانه هوشمند

1- پروتکل مادون قرمز – (Infrared (IR

این یکی از ساده ترین پروتکل های خانه هوشمند است که معمولاً ارتباط یک طرفه و بدون بازخورد را فراهم می کند. این پروتکل معمولا برای مکانیسم های کنترل از راه دور استفاده می شود، مانند تلویزیون در سیستم خانه هوشمند Control4، که می تواند با استفاده از پروتکل مادون قرمز نیز از راه دور کنترل شود. از سوی دیگر، پروتکل مادون قرمز به سرعت و انعطاف پذیری به رفتار فردی کاربر پاسخ می دهد که باعث ایجاد یک زندگی راحت می شود. در مقایسه با پروتکل های دیگر، پروتکل مادون قرمز به دلیل هزینه نسبتا کم و کنترل مبتنی بر تقاضا باعث صرفه جویی در انرژی و هزینه می شود.

توجه به این نکته ضروری است که امروزه بسیاری از تلویزیون ها، پخش کننده ها، گیرنده های دیجیتال، تهویه مطبوع و سایر دستگاه ها هنوز از این پروتکل رایج استفاده می کنند. خانه هوشمند Control4 به دلیل این رویکرد به بازار الکترونیک از این معضل خارج نشده است. Control4 امواج مادون قرمز را به روش های مختلفی تولید می کند و دستگاه هایی که از این پروتکل استفاده می کنند را کنترل می کند.

2- پروتکل بلوتوث

این یک پروتکل بی سیم با برد کوتاه (حدود 10 متر) است که اغلب در تلفن ها، هدفون ها و بلندگوها استفاده می شود. این سیستم جهش‌های فرکانس تطبیقی ​​هر سیگنال موجود، مانند Wi-Fi را ردیابی می‌کند و مبادله اطلاعات را بر اساس نقشه کانال دستگاه‌های بلوتوث برای کاهش تداخل آغاز می‌کند.

3- پروتکل ZigBee

پروتکل Zigbee یکی دیگر از پروتکل‌های خانه هوشمند بی‌سیم است که معمولاً روی یک شبکه مش کار می‌کند. یعنی از یک دستگاه برای ارسال مجدد سیگنال به دستگاه های دیگر استفاده می کند و شبکه را تقویت و گسترش می دهد. در خانه هوشمند Control4، پروتکل Zigbee را می توان بر روی دیمر، سوئیچ، قفل درب، ترموستات، کنترل از راه دور و موارد دیگر یافت.

پروتکل Zigbee به عنوان یک استاندارد جهانی باز برای پر کردن شکاف در نیازهای شبکه های اینترنت اشیا در شبکه های بی سیم کم مصرف ایجاد شد. استاندارد Zigbee از نظر مشخصات رادیویی در باندهای 2.4 گیگاهرتز، 900 مگاهرتز و 868 مگاهرتز استفاده می شود.

به عبارت دیگر Zigby نوعی شبکه بی سیم است که در موسسه مهندسین برق و الکترونیک با کد IEEE 802.15.4 استاندارد شده است. در فناوری Zigbee، طراحی به گونه‌ای است که سیگنال‌های رادیویی دیجیتال کم‌مصرف روی شبکه‌های شخصی با پهنای باند کم (PAN) توزیع می‌شوند و پهنای باند به‌دست‌آمده نیز کم است.

در مواجهه با از دست دادن پهنای باند انتقال و برد طولانی، انعطاف پذیری مصرف انرژی بسیار کم حاصل می شود.

وقتی در مورد اتصال بی سیم صحبت می کنیم، معمولاً اولین سوال این است که محدوده آن اتصال چقدر است و چقدر را پوشش می دهد؟

در اینجا ZigBee یک پاسخ هوشمندانه دارد: "کوتاه اما بی نهایت"

همانطور که گفته شد ZigBee دارای پهنای باند کم و مصرف انرژی بسیار کم است.

با این حال، پهنای باند "بی نهایت" به چه معناست؟ فناوری ZigBee به دلیل انعطاف پذیری بالا و پشتیبانی همزمان می تواند بیش از سه ستاره، روش درختی و شبکه ای را ارائه دهد. کافی است هر گره در شبکه کمتر از 8 متر با گره دیگر فاصله داشته باشد.

پیام توسط گره‌های میانی برای رسیدن به گره‌های دورتر تکرار می‌شود و به دلیل انعطاف‌پذیری بالایی که دارد، حتی اگر یک گره از شبکه خارج شود، پیام به طور هوشمند از مسیرهای دیگر برای رسیدن به مقصد استفاده می‌کند.

4- پروتکل Thread (رشته)

پروتکل بی سیم توسط گروهی از شرکت ها از جمله NEST، SAMSUNG، QUALCOMM و OSRAM توسعه یافته است. این پروتکل به گونه ای طراحی شده است که دستگاه های موجود در پروتکل می توانند حتی زمانی که وای فای خاموش است با هم ارتباط برقرار کنند.

5- پروتکل KNX

KNX یک پروتکل باز است (همانطور که در بالا ذکر شد به این معنی که همه می توانند از آن استفاده کنند) که برای چندین دهه در بازار وجود داشته است و یکی از محبوب ترین پروتکل ها برای اتوماسیون ساختمان است. این کار بر روی بیش از یک لایه فیزیکی انجام می شود، به عنوان مثال سیم های جفت تابیده، شبکه خط برق، مادون قرمز، اترنت و RF.
این پروتکل یک توپولوژی غیرمتمرکز است، به این معنی که سیستم از یک واحد مرکزی اجرا نمی شود، به این معنی که هر واحد متصل به اکوسیستم KNX خودش هوشمند است و به اجزای دیگر وابسته نیست.

در نهایت، راحتی و قابلیت اطمینان با افزایش ایمنی مرتبط است، زیرا محصولات دارای گواهی KNX باید با HBES/BACS EN-50941 مطابقت داشته باشند که دارای چندین الزامات ایمنی مانند ایمنی الکتریکی، ایمنی محیطی و ایمنی عملکردی است.

۲۳ دی ۰۰ ، ۱۷:۱۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
خانه هوشمند

مزایای خانه هوشمند چیست؟

خانه هوشمند اصطلاحی است که این روزها به هدف بسیاری از شرکت های مطرح فناوری تبدیل شده است به طوری که روزانه اخبار زیادی از معرفی فناوری های جدید در این زمینه به گوش می رسد. اما دقیقاً نام خانه هوشمند چیست و خانه هوشمند چه ویژگی هایی دارد؟

با انتقال ما از تلفن های همراه معمولی به تلفن های هوشمند، ما شاهد جهش بزرگی در ارتباطات بوده ایم. به جای اینکه فقط بتوانیم تماس برقرار کنیم و پیامک ارسال کنیم، اکنون با استفاده از تلفن های هوشمند به اینترنت متصل می شویم، ایمیل می فرستیم، پیام های فوری ارسال می کنیم، فایل های مورد نیاز خود را دانلود می کنیم و بسیاری موارد دیگر که نیاز به اتصال دارند.

در مورد خانه های هوشمند نیز وضعیت به همین منوال است. تفاوت اصلی خانه های هوشمند با خانه های معمولی در این است که تمامی دستگاه ها در خانه های هوشمند به یکدیگر متصل شده و توسط یک دستگاه مرکزی کنترل می شوند.

مزایای خانه هوشمند چیست؟

  • کنترل هوشمند سیستم های روشنایی، سرمایشی، گرمایشی و تهویه مطبوع با توجه به حضور مردم
  • تامین روشنایی، دما و رطوبت بهینه از طریق مدیریت بهینه تجهیزات
  • شناسایی تجهیزات معیوب یا استفاده بیش از حد
  • تجهیزات نظارت بر مصرف انرژی
  • مدیریت هوشمند تجهیزات بر اساس عرضه و تقاضای انرژی
  • افزایش ایمنی ساختمان از طریق سیستم های اعلام و اطفاء حریق
  • افزایش امنیت ساختمان از طریق سیستم های امنیتی پیشرفته و کنترل ترافیک
  • از دوربین های مدار بسته و سیستم های هشدار برای نظارت دقیق بر مناطق مهم ساختمان استفاده کنید
  • قطع خودکار گاز، آب و برق ساختمان در هنگام زلزله برای کاهش آسیب های ثانویه

خانه های هوشمند به سرعت در حال توسعه هستند تا راحتی و امنیت را برای کاربران فراهم کنند. امروزه از فناوری های مختلفی برای اتوماسیون ساختمان های بزرگ استفاده می شود که از آن جمله می توان به کنترل روشنایی، کنترل دما، کنترل درب، پنجره و کور و یا دوربین مدار بسته و سیستم های امنیتی و ... اشاره کرد. علاوه بر موارد ذکر شده در خانه های هوشمند می توان به کاربردهای دیگری اشاره کرد که از دیگر مزایای خانه هوشمند از جمله کنترل چند رسانه ای، آبیاری گیاهان و حتی تغذیه حیوانات خانگی می باشد.

علاوه بر ایجاد آسایش و امنیت مضاعف در خانه، به بهبود مصرف انرژی و صرفه جویی در زمان و هزینه های نگهداری ساختمان نیز کمک می کند. این سیستم ها علاوه بر مخاطبان معمول خود می توانند به بهبود کیفیت زندگی سالمندان و افراد عادی نیز کمک کنند.

امکانات خانه هوشمند

1 - روشنایی هوشمند

با استفاده از سیستم BMS می توان روشنایی قسمت های مختلف ساختمان را هوشمند کرد. کنترل روشنایی یکی از مزایای خانه هوشمند است که شامل روشن و خاموش کردن خودکار، تنظیم میزان روشنایی، کاهش یا افزایش آن و همچنین تعیین و نظارت بر وضعیت آن و امکان روشن و خاموش کردن آن از راه دور است. و خارج از ساختمان

2- سیستم های حفاظتی و امنیتی

سیستم اعلام و اطفاء حریق، ورود و خروج پرسنل، دوربین مدار بسته، ضد آب، حفاظت در برابر سیل و برق گرفتگی نیز قابل اتصال و کنترل به سیستم BMS می باشد.

3- در و پنجره و پرده و سایبان

با استفاده از سیستم BMS می توان این تجهیزات را کنترل کرد، وضعیت آن را مشاهده کرد و دستورات لازم را در این زمینه صادر کرد، حتی با استفاده از حسگر اثرانگشت یا کارت آی سی، علاوه بر ایجاد امنیت بیشتر، امکان طبقه بندی و اعمال قابلیت دسترسی نیز وجود دارد. به زمان نیز که یکی از خاص ترین مزیت های یک خانه هوشمند است.

4 - سیستم های سرمایشی و گرمایشی (تهویه مطبوع)

سیستم های سرمایشی و گرمایشی می تواند شامل تجهیزات مرکزی و تجهیزات خانگی، تجهیزات مرکزی واقع در موتورخانه مانند کولر، دیگ آب گرم، پمپ سیستم، برج خنک کننده و غیره و تجهیزات خانگی مانند فن کویل، کولر و هوا باشد. نرم کننده ها از طریق سیستم BMS می توان تجهیزات مرکزی را در زمان های مشخص و از راه دور روشن و خاموش کرد و همچنین با تغییر شرایط محیطی تغییرات لازم را اعمال کرد. همچنین این سیستم می تواند دمای اتاق را به صورت هوشمند کنترل کرده و در حالت ناموجود نسبت به خاموش شدن دستگاه اقدام کند.

5- سیستم های صوتی و تصویری و تجهیزات اداری

مزیت خانه هوشمند امکان استفاده از آرشیو صوتی مرکزی است که در آن امکان انتخاب موسیقی مورد علاقه وجود دارد یا برای اجرای مراسم مختلف می توان حالت های از پیش تعیین شده را انتخاب و اجرا کرد و یا تجهیزات اداری را از طریق این کنترل شده انتخاب کرد. سیستم.

6- سیستم کنترل ورود و خروج

در مورد ساختمان های اداری این سیستم می تواند ورود و خروج همه میهمانان و حتی ثبت عکس آنها را ثبت کند و در ساختمان های مسکونی امکان دریافت تصویر مشتری بر روی صفحه نمایش و در صورت عدم ثبت عکس وجود دارد. با زمان بازدید، حتی اگر اینترنت برای برقراری ارتباط با مهمانان از راه دور در دسترس باشد.

7- کنترل امکانات استخر، سونا و جکوزی

این سیستم می تواند به صورت هوشمند این دستگاه را روشن و خاموش کند و دستگاه های تصفیه دما را کنترل کرده و در صورت نیاز سایر کنترل های برنامه ریزی شده را اجرا کنند.

8- سیستم های ارتباطی

پشتیبانی از خطوط تلفن، پست صوتی و PBX نیز از ویژگی های این سیستم است.

9- تجهیزات برق ساختمان

در ساختمان های هوشمند می توان وضعیت تمامی وسایل برقی ساختمان را شناخت و کنترل کرد.

10- سیستم آبیاری هوشمند

سیستم آبیاری هوشمند گیاهان که در پاسیو یا داخل خانه موجود است، طبق برنامه از پیش تعیین شده به صورت خودکار اجرا می شود. در نتیجه، با استفاده از سیستم مدیریت ساختمان، می توان ساختمان ها را در سطح مورد نیاز ایجاد کرد. هزینه چنین کاری بسته به سطح هوشمندی می تواند بسیار متفاوت باشد، اما امکان پذیر است.

۱۶ دی ۰۰ ، ۱۷:۱۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
خانه هوشمند

بهترین خانه هوشمند ایرانی

خانه هوشمند ایرانیان

خانه هوشمند ایرانی (تاسیس در سال 1381) با توجه به نیاز روزافزون صنعت ساختمان به استفاده از سیستم های کنترل هوشمند انرژی در ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی، فعالیت خود را در زمینه اتوماسیون ساختمان و از طریق انعقاد قراردادهای همکاری با شرکت های معتبر بین المللی که در این زمینه فعال هستند سعی کرده اند طیف وسیعی از محصولات و خدمات را به مشتریان خود ارائه دهند.

مهم ترین هدف این گروه، توسعه فرهنگ استفاده از سیستم های هوشمند در ساختمان ها به منظور افزایش سطح تجمل گرایی و کاهش مصرف انرژی است.

این گروه در عین حال سعی در تهیه پکیج های مناسب با در نظر گرفتن سلایق و نیازهای مختلف داشت تا علاوه بر کاهش چشمگیر مصرف، لذت زندگی در فضای رویایی را با کمترین هزینه ممکن برای مشتریان فراهم کند. حامل های انرژی امیدوارم در این سفر همراه ما باشید.

خانه هوشمند آسانه

هر روز با پیشرفت فناوری ، زندگی هوشمند و داشتن خانه هوشمند به یک ضرورت تبدیل می شود. در گذشته ، خانه های هوشمند بخشی از یک سبک زندگی لوکس در نظر گرفته می شدند اما امروزه آنها به قسمتی مهم از زندگی ما تبدیل شده اند. در این مقاله ، ما قصد داریم برخی از دلایل اساسی را بیان کنیم که چرا شما باید خانه خود را به یک خانه هوشمند تبدیل کنید و چرا از تجهیزات خانه هوشمند ایرانی استفاده کنیم.

1 – کارایی

2- سفارشی سازی

3- آسایش

4- امنیت

5- صورتحساب های سودمند

شرکت خانه های هوشمند

اکنون با ورود تکنولوژی اینترنت اشیا و تبدیل شدن آن به بخش جدایی ناپذیر زندگی، نوبتی هم که باشد، نوبت خانه شماست که با تکنولوژی روز دنیا همگام شود. شرکت خانه های هوشمند، تمام اجزای ساختمان شما را هوشمند خواهد کرد.

آژانس تکنولوژی و فناوری خانه‌های هوشمند از سال 1394 با انجام پروژه های هوشمندسازی ساختمان شروع به کار نمود.

در مدت فعالیت این گروه بیش از صدها واحد مسکونی، تجاری و اداری در استان های تهران، البرز، مازندران، گیلان، اصفهان و… با روش های مختلف هوشمند سازی نظیر BMS و تکنیک‌های نوین اتوماسیون منزل که از اتصالات نسل دوم بهره می بردند هوشمند شدند.

گروه تکنولوژی و فناوری خانه های هوشمند زیر نظر شرکت پردازش هوشمند پرگار سپهر افتخار دارد که با تکیه بر آخرین تکنولوژی هوشمند سازی و با استفاده از بروزترین متدهای معماری و ساختمان سازی ارائه دهنده خدمات گوناگون هوشمند سازی واحدهای مختلف ساختمانی باشد.

جهان اسمارت

شرکت جهان اسمارت مجری هوشمند سازی ساختمان و منازل و عرصه کننده لوازم هوشمند سازی ساختمان به صورت بی واسطه در تلاش است تا به بهترین شکل ممکن پاسخگوی نیاز مشتریان خود باشد و رضایت آنان را در بالاترین سطح کسب کند. این شرکت که یکی از شرکت های فعال در زمینه خانه هوشمند می باشد با هدف ارائه هر چه بهتر خدمات در زمینه هوشمند سازی ساختمان و ادارات و خانه هوشمند در ایران تاسیس گردید و در این سالیان با تکیه بر تیم حرفه ای خود در تحقق هر چه  بهتر شعار این مجموعه که «صداقت و کیفیت و همراهی همیشگی است» را محقق نماید. برای مشاهده انواع وسایل اسمارت می توانید به فروشگاه جهان اسمارت مراجعه کنید .

خانه هوشمند هانتا

شرکت دانش بنیان آینده سازان و ایده پردازان نسل توسعه الکترونیک تحت عنوان برند هـانتـــا طـراح و تولیـد کننده سـیـــستم های هوشمند ساختمان به شماره ثبت ۳۸۲۶۲۰ در سال ۱۳۸۹ با هدف ارائه محصولات و خدمات تخــصصی مدیریت هوشمند ساختمان در راســـتای بهینه سازی مصرف انرژی، ارتقاء امنیت و راحتی فعالیت خود را آغاز نمود.

این شرکت با در اختیار داشتن تیمی متخصص و مجرب و با کسب چندین گواهیـنامه ثبت اخـتراع در این زمینه، پس از سال ها تحقیق و پژوهش مستمر توانسته است با به دست آوردن دانش فنی روز دنیا در زمینه سیستم های مدیریت ساختمان، اقدام به بومی سازی آن نماید و در نهایت محصولی با کیفیت و با قابلیت های منحصر بفرد ارائه نماید که در مقایسه با محصولات خارجی، دارای انعطاف لازم و متناسب با نیاز ســاخــتمان های داخل کشـــور باشد . این شـــرکت فــــــعالیت های خود را در بخـــــش های مشاوره، طراحی، نظارت، ارائه تجهیزات، نصب و راه اندازی در زمینه هوشمند سازی ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری و هتل به منصه ظهور رسانیده است.

۰۹ دی ۰۰ ، ۱۷:۰۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
خانه هوشمند

خانه های هوشمند ایرانی

این مقاله به مقایسه خانه های هوشمند در ایران با خانه های هوشمند در جهان می پردازد.

در این مقاله ویژگی ها، پروتکل ها، شباهت ها و تفاوت ها را مقایسه کرده ایم

امکانات و مزایای خانه های هوشمند

قبل از اینکه به سراغ خانه‌های هوشمند در ایران برویم، نگاهی به ویژگی‌های موجود در خانه‌های هوشمند در جهان بیندازیم تا بتوانیم مقایسه معتبری در این زمینه داشته باشیم.

امکانات موجود در خانه های هوشمند در دنیا بسیار متنوع است؛ بنابراین بررسی این احتمالات به صورت موردی امکان پذیر نیست. از این رو به بررسی امکانات موجود در خانه های هوشمند در دنیا می پردازیم.

صرف نظر از پروتکل مورد استفاده برای ساخت هوشمند، ویژگی های ارائه شده در خانه های هوشمند تقریباً یکسان است. خانه های هوشمند در دنیا می توانند ویژگی های زیر را در اختیار کاربر قرار دهند:

  • کنترل سیستم روشنایی
  • نظارت بر تجهیزات الکتریکی
  • کنترل سرمایش و گرمایش
  • کنترل درب ورودی و پارکینگ
  • مانیتور سیستم امنیتی
  • کنترل شیرهای اصلی آب و گاز و سیستم آبیاری

تمامی موارد فوق توسط خانه های هوشمند ایرانی به نمونه های خارجی نیز قابل ارائه می باشد. شرکت های تولیدی ایرانی علاوه بر واردات شرکت های نصب کننده تجهیزات خارجی در خانه های هوشمند، تمامی تجهیزات لازم برای هوشمندسازی ساختمان را در اختیار کاربران قرار می دهند.

پروتکل های خانه هوشمند

اولین چیزی که در دنیای خانه هوشمند به آن نگاه می کنیم پروتکل ارتباطی است که در سیستم خانه هوشمند هوچمند استفاده می شود.سیستم های خانه هوشمند از پروتکل های مختلفی استفاده می کنند. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به مقاله آشنایی با پروتکل های خانه هوشمند مراجعه کنید.

سازندگان مختلف تجهیزات هوشمند ساختمان در سراسر جهان از پروتکل های متفاوتی برای ارتباط بین دستگاه ها استفاده می کنند. برخی از پروتکل ها منحصراً توسط یک سازنده استفاده می شود. اما برخی از پروتکل های دیگر معمولا توسط بسیاری از سازندگان استفاده می شود.

پروتکل می تواند به عنوان یک زبان ارتباطی برای دستگاه ارائه شود. خانه های هوشمند ایرانی و تمامی تجهیزاتی که از پروتکل خاصی استفاده می کنند، قادر به برقراری ارتباط با یکدیگر هستند. این به کاربر کمک می کند تا از تجهیزات مختلف برای ایجاد هوشمندی استفاده کند. این بدان معناست که کاربر می تواند به ویژگی های بیشتری دسترسی داشته باشد.

چندین پروتکل در تجهیزات هوشمند ساختمان استفاده می شود. پرکاربردترین پروتکل ها در خانه های هوشمند در جهان عبارتند از :

  • پروتکل knx
  • پروتکل mod-bus
  • پروتکل Z-wave
  • پروتکل S-bus
  • پروتکل zigbee

شرکت های فعال در زمینه هوشمند سازی ساختمان در ایران به دو گروه شرکت های تولیدی و شرکت های وارد کننده تقسیم می شوند. شرکت های واردکننده اکثر محصولات ساخت چین بوده و تعداد کمی از شرکت ها محصولات اروپایی را وارد بازار ایران می کنند.

محصولات تزریق شده توسط شرکت های واردکننده اغلب از این پروتکل ها برای خانه های هوشمند دنیا استفاده می کنند. اما گروه دوم شرکت های تولیدی ایرانی هستند. این شرکت ها نیز محصولات خود را در دو مجموعه پروتکل بین المللی و داخلی تولید می کنند.

پروتکل‌های بین‌المللی S-bus و mod-bus از محبوب‌ترین پروتکل‌های تولیدکنندگان ایرانی هستند. اکثر سازندگان نیز از پروتکل های اختصاصی برای ارتباط بین دستگاه ها استفاده می کنند. تجهیزاتی که از پروتکل اختصاصی استفاده می کنند. اغلب با محصولات تولید کنندگان دیگر ترکیب نمی شود.

نمونه لوازم خانه هوشمند

دستیار صوتی

برخی از تولیدکنندگان خارجی تجهیزاتی تولید می کنند که می توان آن را از طریق دستیار صوتی کنترل کرد. در این مقاله قصد نداریم به بررسی مزایا و معایب این سیستم بپردازیم و تنها به وجود آن اشاره می کنیم.

داشتن دستیار صوتی به خودی خود یک گزینه جذاب است. ذکر این نکته ضروری است که همه محصولات خارجی توانایی برقراری ارتباط با دستیار صوتی را ندارند. محصولات جدید ساخته شده در زمینه هوشمندسازی ساختمان قابلیت ارتباط با دستیار صوتی را دارند.

شرکت های خانه هوشمند ایرانی نیز در حال تحقیق و توسعه برای برقراری ارتباط با دستیار صوتی هستند.

ادغام دوربین و خانه هوشمند

برخی از شرکت‌های بزرگ خانه‌های هوشمند دارای دوربین‌ها و سیستم‌های خانه هوشمند هستند. یکی از نمونه های آن آمازون است. محصولات آمازون الکسا طیف گسترده ای از جمله دوربین های هوشمند را پوشش می دهند.

این ویژگی توسط همه شرکت های هوشمند ارائه نشده است. ادغام دوربین و خانه هوشمند (هم به صورت یکپارچه و هم در قالب برنامه) به زیرساخت های عظیم نیاز دارد. به همین دلیل، همه شرکت ها نمی توانند این امکان را ارائه دهند. از جمله امکانات مورد نیاز بانک های اطلاعاتی با ظرفیت بالا می باشد.

تفاوت های جزئی دیگری نیز بین خانه های هوشمند ایرانی و نمونه های خارجی می توان یافت که به دلیل اهمیت کم از پرداختن به آنها اجتناب می کنیم.

نتیجه

بر اساس مطالب این مقاله، تفاوت اصلی خانه های هوشمند ایرانی با شرکت های خانه هوشمند خارجی، امکان انطباق با محصولات سایر شرکت ها است. برخی از محصولات خارجی نیز قابلیت ادغام با دستیار صوتی و دوربین های امنیتی را دارند.

به طور کلی، عامل تعیین کننده در انتخاب سیستم خانه هوشمند علاوه بر نیاز کاربر، قیمت تجهیزات است. قیمت محصولات خارجی اغلب چندین برابر قیمت داخلی است. این در حالی است که امکاناتی بیشتر از نمونه ایرانی در اختیار کاربر قرار نمی دهند.

علاوه بر این، شرکت های ایرانی در زمینه پشتیبانی و خدمات پس از فروش عملکرد بهتری نسبت به همتایان خارجی خود دارند. از اینکه در پایان مقاله نظرات ارزشمند خود را در اختیار ما قرار دادید سپاسگزاریم.

۰۱ دی ۰۰ ، ۱۷:۰۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
خانه هوشمند